Finansiering

Når du søger efter et billån, er det vigtigt at vide, hvad du går ind til. Hos os får du ikke blot et finansieringstilbud på få minutter, men nedenstående beregner giver mulighed for at bestemme præcis, hvor meget du skal betale hver måned, når du skal finansiere din kommende bil fra Autopoint Bilhus

Spørgsmål vedrørende finansiering

Ofte stillede spørgsmål

Finance staff are recommending car loans for customers.

Du kan ansøge om et lån hos vores partnere ved at udfylde beregneren her på siden online. Du behøver ikke at binde hverken tid eller penge, og det tager kun ca. 10 minutter af din dag. Når du er godkendt, er det eneste, der er tilbage, at underskrive en aftale via NemID/MitID!

Hos Resurs bank kræver det ikke mere end ti minutter af dig at ansøge om et billån – vi sørger for, at der ikke er nogen skjulte gebyrer, så kunderne ved præcis, hvad de skal betale, før de binder sig til noget.

Størrelsen af dit lån, og hvor længe du har tænkt dig at betale det tilbage, er to faktorer, der bestemmer rentesatsen. Det nøjagtige beløb vil blive beregnet, når du indtaster disse variabler i vores beregner på denne side, men indtil videre bruger vi en variabel lånerente, som er fastsat af en uafhængig tredjepartskilde.

Hvis du ønsker at låne penge, kan det være den bedste løsning at låne dem sammen med en partner. Hvis I begge er ansøger og medansøger på en låneansøgning, ser bankerne større sikkerhed i at yde lån, end de ville gøre, hvis kun én person søgte om lånet. Du får bedre vilkår fra långiverne, fordi der er mindre risiko forbundet med at ansøge sammen, når to personer ansøger sammen.

Det korte svar er nej. Du kan til enhver tid indfri dit lån. Der vil dog blive tilskrevet eventuelle renter og månedlige gebyrer på lånet indtil indfrielsestidspunktet. Hvis du ønsker at indfri dit lån før, anbefaler vi, at du kontakter Resurs Bank’s kundeservice på telefon 39 13 16 00 eller sender en mail til mail@resurs.dk og får vores betalingsoplysninger. På den måde er du sikker på, at du får betalt det korrekte beløb til os. Det er også muligt at foretage en indbetaling direkte via telefonen, hvis du har et Dankort.

BOOK EN PRØVETUR