Sælg din bil

Det skal være nemt at komme af med sin bil, derfor tilbyder vi at købe din bil her og nu, eller tage den i bytte.

service-vid.jpg

Nemt og sikkert salg

Du behøver ikke at bruge timer og stresse, når du skal sælge din bil. Alt det kræver er en enkel udfyldning af formularen nedenfor og et telefonopkald fra os! 

Udfyld formularen herunder så vil vi inden for få hverdage ringe dig op med en hurtig salgspris eller byttepris. Alle typer biler og pris niveauer er velkommen hos Autopoint Bilhus. Det handler om at du kommer godt videre 

Det kan være svært og tidskrævende at sælge en brugt bil. Hvis du ønsker at sælge din bil, men ikke ved, hvordan, kan du lade Autopointbilhus.dk tage sig af det for dig. Vi giver tilbud på alle slags biler uanset deres stand og kørte antal kilometer.

Sælg din bil

En fornuftig pris

Uagtet om du søger en byttepris eller en her & nu salgspris, så giver vi dig en realistisk pris for netop din bil. Vi tager udgangspunkt i markedet og hvilken overordnet stand din bil er i. Således at du kan komme videre, om det er i en bil fra os eller blot få realiseret et hurtigt bilsalg.

En nem og hurtig måde at sælge på

Det tager ikke mere end 30 sekunder at udfylde formularen. Vi laver et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i dine svar og giver dig en opringning således at vi kan aftale et videre forløb hvis vores tilbud skulle have din interesse.

Kom hurtigt videre

Er vores tilbud noget for dig og ønsker du at takke ja til det, så vil du i samarbejde med os få aftalt en nærmere tid hos os således at vi kan få kontrolleret bilen fysisk og du kan få dine penge eller byttepris.

Få et prisoverslag på din bil

Udfyld formularen, så ringer vi dig op med en hurtig salgspris eller en byttepris.
Jeg ønsker en:

BOOK EN PRØVETUR